Gym på jobbet

Fantastiskt med gym på jobbet måste jag säga! Brukar försöka träna där 1-2ggr i veckan. Det är verkligen så smidigt att gå dit en timme på eftermiddagen när man ändå är lite seg och behöver en boost. Och istället för att det blir ett projekt efter jobbet när man vill hitta på annat så blir det en paus man längtar till under dagen. 


Jag kör ett träningsprogram från styrkelabbet. Man byter mellan pass A: rodd, bröstpress och squats och pass B: marklyft, chins och militärpress.

http://www.styrkelabbet.se/traningsprogram-for-nyborjare/

Jag kör uppvärmning kettlebell swing och avslutar med sitt ups på bosu boll och plankan. Dessa övningar är allt man behöver för att träna hela kroppen. Jag har tränat på gym länge och många gånger i veckan med massa olika övningar men det behöver inte ge mer resultat. Tycker detta program är skönt för det är tungt och ger effekt men tar inte så lång tid. Jag kör som sagt bara 1-2ggr i veckan men det räcker för mig. Jag känner mig stark vilket är viktigast men tycker även det är kul att mina muskler verkligen syns nu. Det ger motivation att fortsätta! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *