Helgen

I fredags släpade jag mig hem till Johns föräldrar efter jag legat i sängen och vilat under dagen. Där mötte jag John som hade lånat hans föräldrars bil så vi kunde köra till Yasuragi. Tur att vi hade bokat in en så avslappnande aktivitet för att fira vår tvåårsdag.

Vi checkade in och fick vårat rum och bytte om till Yasuragis baddräkt och yukata för att gå direkt till badet.

Vi la bort våra telefoner helt när vi var där. Så otroligt skönt men nackdelen är att jag inte har några bilder att lägga upp här tyvärr. Vi hade det otroligt härligt på fredagen med bad i deras utomhuspooler, tre rätters middag och tidig sänggång. Jag fick en present av John som han hade designat och skickat iväg till ett företag som gjorde vattenskärning i metall. Så fin och coolt att John har ritat den själv.

Dagen efter så åt vi frukostbuffé och sedan tillbaka till badet. Så mysigt att sitta ute och kolla på snön som hade börjat falla. Det blev ordentlig tvagning och bastubad innan vi checkade ut och åkte hem för att byta om…

För att sedan åka iväg och fira minijul med Johns familj. Där klädde vi julgranen och åt julmat. Vi ska inte ha någon gran själva då vi åker till Sri Lanka den 22:a så det var så mysigt att få klä en gran och få lite julkänsla.

Idag blir det ordentlig städning av lägenheten och tvätta annars bara en lugn tredje advent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *