Mitt första inlägg

Hej och välkomna!

Jag har funderat ett tag på att starta en blogg och nu har jag äntligen faktiskt satt mig ner och gjort det. Jag har ingen aning om hur detta ska gå men nu kör vi.

Jag har tänkt att skriva utifrån mitt liv och mina intressen. Mycket av mitt liv kretsar kring hälsa, kost och träning. Jag är även en miljönisse då jag pluggat miljövetenskap och klimatstrategi i Lund så var beredda på miljö och hållbarhetsfokus. Inredning är även en annat stort intresse jag har men då jag bor i andra hand så blir det mest på inspirationsnivå i dagsläget. Andra intressen jag har är resa, skidåkning, ridning, TV serier/filmer och vara ute i naturen.

Om vi ska djupdyka lite in i vem jag är och vad jag gör så kan vi börja med att jag är född och uppvuxen i Stockholm men jag är halv engelsk. Jag flyttade till Lund och pluggade efter jag bodde i USA ett halvår hos familjevänner. Miljövetenskap har länge varit ett intresse och det var därför jag valde att plugga det ämnet. Nu har jag flyttat tillbaka till Stockholm och arbetar med hållbarhet på ett byggföretag. Jag bor som sagt i andra hand  för tillfället (har precis flyttat hit för jag bodde hemma ett tag) då jag väntar in att min pojkvän ska bli klar med sina studier så vi kan köpa något tillsammans framöver. Min pojkvän pluggar i Norrköping och är snart klar så han kommer flytta hit i sommar.

Hej så länge!

IMG_2049

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *